30/9 Om familjemys och skånesdjurpark.

Trots ösregn och dåligt väder packade vi bilen och for mot Höör. Målet var skånesdjurpark och höstfest.
Det var mysigt med Pirater och stånd fyllda med höstens alla godsaker. Allt från svamp till potatis o rotfruktschips som man fick smaka. Barnen fick godis o glass av Metro. Trots det blöta vädret har vi haft en mysig dag tilsammans. Barnen har lekt o vi har bara strosat runt och njutit av naturen o djuren. Det blev lite medhavd fika uppe på björnberget. Vi hann oxå med ponnyridning o idag vågade till och med Tova rida!!! Hon brukar va en fegis när det gäller djur....... Helgen har som vanligt bara rusat förbi och även om jag inte ligger på topp just nu så har vi ändå haft det ganska bra.
Hösten och mörkret närmar sig så de flesta blir väl lite deppiga såhär års.
Veckan som kommer är välfylld med aktiviteter. Imorgon är det damklubben, tisdag kören o på torsdag fyller våran lilla tös 5 år!!!! Tänk vad tiden bara springer förbi. Känns nästan som jag har missat hela detta året.....
I fredags hade vi familjekväll med mor o far, min bror och hans Maria oxå vi förståss. Mysigt va det. Marias mage växer och knudan håller låda därinne. Jag har döpt henom till Knudan! Det blir svårt att tvätta bort sen  hahaha *s*
Arbetsnamnet hos dem e nog Morgan villket iof e helt ok, Knudan Morgan.

Det ska bli spännande när den kommer ut i Januari.

Sov gott o glöm inte skriva en rad till mig!

Kram & klapp

-M


27/9 Gräsänka!

Min man är bortrest o jag e ensam!

Känns faktiskt lite ensamt här hemma utan honom. Barnen gnäller efter sin pappa o jag e trött o kinkig.
Magnus kooom heeeem! We miss u!

Har varit på ridskolan idag med Lovisa. Där är en jättesöt tjej som heter Linn som leder Lovisa så jag slipper. Det är jätteskönt. Idag var mormor o Tova med o kolla. Har varit hod frissan idag, nu e jag en ny människa. Har gått från blondie till brunett. Helt ok faktiskt. Enligt frissan har jag nu en ROCKIG frisyr vad det nu menas med det...???Bild kommer senare.

Skriv gärna en rad i gästboken så blir jag glad!

Kram & klapp

-M

25/9 Om kören o sopransolo

Har nyss kommit hem från kören. Hittade min trötta man sovandes i soffan så jag gick upp o satte mig framför burken.... Min förkylning håller i sig. Det märktes på kören kan man säga.... De har en tanke om att jag som e alt ska sjunga sopransolo till jul! Haaallååå!
Vår körledare sa idag:
-det blir bättre när vi övar i kykan. Vad menade han med det tro???!!!

Det är tur att det är kyrkokören för då brukar det inte komma så många och lyssna.....Jag får väl ta i och gala lite då  *S*
Annars har dagen varit lugn. Jag lämnade barnen på dagis kl. 11 efter en lång o skön mysfrukost. Sen körde jag in på kontoret o fortsatte inreda. Det blir jättefint!

I morgon står det stresshantering och avslappningsmassage på schemat, underbart! Det e så gott att bara bli ompysslad. Kan varmt rekommenderas! Kolla in www.aditi.nu

Sov gott alla bloggare o glöm inte att skriva en kommentar så jag vet att ni vatt här!

Kram & klapp

-M



Doris fartdåre!



SÖÖÖÖTING!



Snuttisar!

24/9 Månddag och snuva

Jaha så va det en ny vecka igen.....Denna veckan inleddes med en dunderförkylning för min del. Ser fram emot en mysmorgon med mina barn imorgon. Äta frukost framför tv:n o bara gosa!

Har varit på IKEA idag och shoppat lite till det nya kontoret. Det kommer bli jättefint. Så skönte med ny o fräsch arbetsplats! Kom hem lite sent o hungrig som en varg, då hade min snuttegeubbe gjort tacos och satt fram ett glas vin till mig. UNDERBART! Han vet precis vad jag behöver.....*pusspådig*

Annars e allt som vanligt här i A-torp.... en snorig tvååring och en trotsig femåring. Lovisa skulle inte sova i sin säng i kväll.... när hon insåg att hon inte skulle få ligga i min heller så bäddade hon ner sig på golvet i sitt rum. Protest eller vad???!!!

Nu ska jag gå o mysa med min man..... Sov gott!

Kram o klapp

-M



E hon söt eller....!!!!!

21/9 Thank god it´s friday!!!!!

Äntligen e det helg!!!

Tack alla bloggare som skrivit till mig. Ett speciellt tack till "Snolle" mannen i mitt liv... :)

Camilla, jag glömde dig på tradera...F´låt! Hoppas det fixade sig iaf.

Nu väntar en lugn och skön helg. Imorgon ska jag till Maderma och bli snyggare. Ska fixa bryn &fransar. Har äntligen fått tummarna loss att beställa tid hos frissan så på Torsdag smäller det. Då blir jag en ny människa.
Imorgon kommer Per & Anette på middag. Det ska bli trevligt.

Mitt magsår har hittat hem igen, ett speciellt tack till min handläggare på FK som bidragit till detta! Just nu kan jag knappt äta och har kramper i magen... ( lite gnällig oxå)
Från och med måndag ska jag börja jobba och det ska bli kul. Fortsätt gärna skriva kommentarer till mig för då blir jag glad :)

Ha en skön helg

Kram & Klapp

-M

223117-2

Tova & Pappisen


223117-1

Fina familjen på picknick!

20/9 Mysdag

Hej alla glada bloggare!

Idag har morronrocken varit på fram tills nyss...14.00.... Har bara gått o pulat lite här hemma. Titta på Våra bästa år förståss.

Jag vet att ni finns där och läser för jag har tittat i statistiken... varför skriver ingen???!!! Det är bara att klicka på kommentarer och skriva ett inlägg. Jag skulle bli glad då och det skulle inspirera mig till att skriva lite oftare....

(Camilla tack för dina kommmentarer...)

Idag är det ridning på tapeten för Lovisa, Tova ska va hos Farmor o Mormor ett evigt pusslande, tack för all hjälp snälla ni! Magnus ska på logen så det står Mc Donalds på menyn ikväll. Då blir barnen glada iaf. *s*

Nu ska jag iväg och hämta mina snuttisar på dagis. Vi hörs igen snart.

Kram & Klapp

-M

16/9 Längesen.....

Ja, nu e det ett tag sen sist.......

Ska försöka bättra mig!!!! Har ju fått nytt jobb...jättespännande.
Jag tänkte bli försäkrings kvinna, vad säger ni om det va.....hi hih hi. Allvarligt talat så e det jätte intressant och kul!

Annar e allt som vanligt. Barnen mår bra och Magnus mår nog oxå bra. Idag har vi varit på kalas hos Alma. Barnen fick göra sina egna pizzor och det va ju en hit!

Lovisa har börjat på ridskola, jag med......Superkul! Man upptäcker muskler man inte troode fanns.....
Princessan är såklart jätteduktig och fröken har sagt att hon har talang.

Vi har ju fått en ny familjemedlem... äntligen har mamma fått sin påg! En fransk vädurs kanin som heter Sigge. Han e sååå söööt.

Håll till godo med lite bilder

Kram & Klapp

-M

223117-29




RSS 2.0