20/3 GLAD PÅSK!

Hoppas alla får men bra helg med många ägg & mycket godis!


18/3 Snöstorm till påsk...HALLÅÅÅÅ!!!!

Vad händer med vårt väder....10 grader plus till jul och snöstorm till påsk :-)

Här e vi förkylda till höger o vänster. Tova & Lovisa är hostiga och jag är stopp i snoken, Magnus o Maria ligger däckade och Calle har varit hemma från skolan idag.
Min gullige man passar på mitt i allt kaos att ta en tur till Venedig där det är vår och folk sitter på uteserveringarna och dricker öl.........fy vad orättvist!

Lovisa har varit med mig på jobb hela dan. Hon har skött sig exemplariskt! Vi fick låna en bärbar dvd och sen var dagen räddad. Vi hoppas att det går lika bra i morron.

Nu ska jag fixa töserna i badet.

Kram & Klapp

-M


17/3 Så va det måndag igen....

E lite kinkig idag ....gick o lade mig vid 12 och blev sedan väckt av Tova 02.20 som ville sova hos mig. Det var väl ok, men 5 min senare dök en febrig Lovisa upp vid sängkanten. Det går inte att ha två barn i min säng. Jag fick gå upp och lägga mig hos Lovisa. Hon var pigg som en lärka och kunde inte somna om. Efter en stund fick hon ont i magen och fingret och va lessen. Efter 1 timme gick jag ut och lade mig på soffan i hopp om att få lite mer sömn.....men ack så fel jag hadde. Lovisa kom efter med täcke och kudde och höll låda fram tll 05.30. Då va det knappt lönt att somna om. Klockan ringde 06.00.

Tack vare min förstående kollega avslutade vi dagen efter lunch och gick hem på vars ett håll för att slappa...nice.Efter två timmars sömn i em känns det lite bättre. Lovisa är pigg igen så jag hoppas att kommande natt ska bli bättre:-)

Har fixat en bärbar dvd så imorgon får Lovisa följa med till kontoret.

Ha en skön kväll

Kram & Klapp

-M


Här följer en bild på min duktiga städhjälp


14/3 Foto

Magnus har köpt en ny leksak...en kamera. Med den har han lekt den senaste veckan. Har faktiskt resulterat i några riktigt bra bilder samt lite film på Lovisa när hon rider.

Håll till godo och ha en skön helg!

-M



Tidig morgon i Lill-Olas




Inne i dungen.


9/3 Länge sen sist

Hej bloggen o alla bloggare.....på tiden med ett nytt inlägg eller hur :-)

Ja tiden har bara runnit iväg sen jul. Vi var i Linköping över nyår och då bestämdes att våra vänner skulle komma ner till påsk. Nu e det snart påsk!!!!
Tova den lilla skruttan ska fylla tre år, tänk vad tiden går fort. Hon har verkligen kommit in i treårs trotsen.....
Lovisa är såååå stor nu o ska ju fylla 6 i höst. Tänk att min lilla fismaja ska börja skolan till hösten. Ja får nästan lite panik när jag tänker på det. Jag är inte redo att ha skolbarn ännu, vill inte lämna den trygga dagisvärlden.
Men det är bara att hänga med på tåget....

Vi har ju fått en ny medlem i klanen Persson. Lille Wilmer tittade ut trettonafton mitt i blixthalkan. En ljuvlig liten krabat som bara växer o frodas. Jag ska minsann bli gudmor.....

Längtar enormt efter ljuset och våren!
Igår var en underbar vårdag o vi försökte röja lite i vår djungel här utanför. Det var så skönt vårväder.
Ungarna leket på gatan. Som vanligt kom El-bilen fram o den e fortfarande lika populär. Nu är det bara tannagnissel o bråk om vem som ska köra. Hoppas vi får en lång vår och en varm sommar.

Jag ska skärpa mig och uppdatera mer ofta! Håll till godo med lite bilder....

Ni som läser skriv gärna en KOMMENTAR, det är ju kul att seatt ni vatt här.......

Kram & Klapp

-M



Stolt Farmor & Farfar



Min ljuvliga prinsessa!!!!



Läskiga monster!!!

RSS 2.0