Härliga lördag

Vaknade vid nio imorse av att Lovisa smög in. Skönt att sova lite längre när det är helg. Vi åt en lång mysfrukost hela familjen och sen åkte Magnus och barnen till badhuset. Så gött att ha hela huset för sig själv i några timmar. Jag har fixat lite med tvätten och packat upp en flyttlåda. Tovas nya hyllor är uppe och hennes vägglampa är på plats. Gardinerna blev oxå bra så nu är det mysigt på hennes rum. Har även fått upp Lovisa gardiner och det belv oxå mysigt.

Lina och Sam tittade förbi en sväng och kolla in huset. Snart kommer goa vänner från Häljarp på middag. Ska bli kul för det var ett tag sen vi sågs.

Lilla Tovisen har lärt sig simma idag! 5 år och simmar utan puffar. Nu är mamma stolt som en tupp. Min härliga goa tjej <3

Ha en skön lördagskväll alla i bloggspace!

jobbar hemma

Härliga fredag!

Hade en lååång dag igår från 8-22 så foten är ganska mör idag. Jobbat hemifrån och det är så skönt! Tova fick vara hemma och Lovisa kan komma hem direkt efter skolan. Har jag tur så blir det nog en fedagsfika med goa Nina.

Ha en skön helg alla bloggare!

Tebax!

Jah det var ett tag sen.....kanske kan det bero på att jag inte kunnat logga in :-)

Nu är det löst och jag tänkte blogga lite ibland igen. Tänker inte uppdatera mellan perioden utan tar vid från idag.
Imorgon börjar jobb igen efter en veckas sjukskrivning. Tog bort en knöl på tån.
En fråga som dyker upp är  - kan man gå i kostym och gympadojjor?? Är begåvad med en specialsko på vänster men vad f*n ska jag ha på höger foten ???!!! Hmmmm en svår nöt att knäcka. Får sova på saken.

Vi hörs!

RSS 2.0