29/7 Hemma igen!

Nu e vi hemma igen. Semestern har varit ösom solig ömson blöt.......
Sista dagarna har varit sjujävliga då både jag och min käre man åkte på en dunder-förkylning med feber och värk i kroppen. Dock har våra undebara barn roat sig själv och lekt fint i förtältet så vi har överlevt!

Våra kära grannar hittade oxå till Öland så vi har roat oss en del gemensamt. Även våra goa Linköpings-vänner Joel och Helena kom till oss.
Det har mest varit lugnt och skönt och inga större utsvävningar, lite lådbilsäventyr och en del Kareoke......

Nu väntar två veckors ledighet här hemma med lite trädgårdsarbete osv. Magnus börjar dock jobba imorgon.

Återkommer snart med blider från semestern !

Puss & Kram alla bloggare

-M

13/7 Nedräkning

Nu e vi hemma igen efter vår lilla mini-semester på Skånesdjurpark. Måste säga att det torts dåligt väder varit över förväntan! Ungarna har varit jätteduktiga i husvagnen. Minimal yta att röra sig på men ändå ganska lugnt. Camilla o jag har haft några sköna stunder i lugn och ro med ett glas vin och en bra bok/skvaller tidning. Tova har dock blivit extremt pappig och gnällt en del efter sin paaaapppaaa.......(det var på tiden)
Jimmy och Magnus hämtade hem oss igår och stod i pissregnet och tog ner förtältet som nu ligger i vårt uterum på tork. Camilla och jag satte ungarna i bilen och åkte hem. Tack våra underbara snubbar för att ni så snällt tar hand om oss!!!!

Nu e det nedräkning....1dag kvar till semestern börjar!!!! På Lördag är det bröllop i Hässleholm och på söndag bär det iväg med husvagnen till Öland. 14 dagar blir vi borta.

EFTERLYSNING - Någon frivillig som vill ta hand om mina blommor?????

Måtte det bli solsken snart. Har idag varit på Karneval med min blivande arbetsgivare. Det var mycket moln men vi slapp regn iaf. Tack för en god middag!!!!

Nu ska jag gå och sova vi hörs igen snart

puss o kram

-M

Lite nya blider att njuta av


223117-24 (300w x 225h)
Syskonkärlek på busfabriken

223117-23 (300w x 400h)
Felicia o Camilla

223117-22 (300w x 400h)
Lille-Doris bus

223117-21 (300w x 225h)
Våran goa Månstråle!

223117-19 (300w x 225h)
E dom goa eller!!!!

6/7 jävla pisse-väder!!!!

Fy och usch vad det regnar. Och dett ska kallas sommar....Det är tur man inte har semester!
Imorgon vankas det cykelfest och det lär bli en blöt sådan.(Förmodligen på mer en ett vis:) Vi ska ha huvudrätt här hemma med Italienskt tema, vad det blir är en stor hemlis......

På måndag ska jag och Camilla åka till Skånesdjurpark med våra barn och campa. Det ska bli mysigt. Två nätter ska vi va där och vi har mejlat till Pölman och begärt sol!!!! På söndag ska jag till min förvirrade tonårsstyvdotters kyrk-läger där hon e ledare och hälsa på. Det är nog bra för henne att va lite religös några veckor:)

Nu ska vi äta, min man har gjort mys-midda´

Puss & kram skumbanan
-M

RSS 2.0